Дуже сильна молитва на взаємну любов

Любов – основне почуття, що дає нам сили творити, жити, планувати майбутнє і радіти справжньому. Можна сказати, що будь-яка людина завжди знаходиться в пошуку своєї половинки, знайшовши яку він підносить себе на найвищі щаблі щастя. Зустрівши взаємну любов, хочеться парити і ділитися з усім світом цим щастям.

Однак, трапляються моменти, коли ми не отримуємо взамін своїх щирих і дуже сильних почуттів любові ту повну віддачу, на яку сподіваємося. Сильна взаємна любов – це мрія! Мрія, яку ми можемо зробити дійсністю, еЧи докладемо старанність і старання. Навіть якщо ви сором’язливі від природи і боїтеся виявляти свої почуття, побоюючись бути висміяними, то залучення Сил Небесних вам обов’язково допоможе знайти відповідні почуття.

Біда в тому, що багато закохані, не побачивши взаємності з боку коханої, кидаються в усі тяжкі і віддають свою душу на відкуп дияволу, залучаючи собі на допомогу магічні змови. Чаклунство і магія в певний період історії гонінь на церкву стали дуже поширеними, затьмаривши Божу силу. Але зараз настали ті часи, коли пора звільнитися від гріха безбожництва і згадати силу віри наших пращурів.

Якщо ви сподіваєтеся зустріти того, з ким розділіть горе і радість, печаль і щастя, мріючи прожити в любові та злагоді до кінця днів своїх, то покличте на допомогу Сили Небесні! Їм під силу дати вам того, хто буде надійною опорою і розділить з вами свою долю, тільки ні в якому разі не залучайте змови, бо ризикуєте стати заручником Сил Темряви.

Пресвята Богородиця – протегує люблячим серцям

Традиційно відносини закоханих знаходяться під заступництвом Богородиці і її святих угодників. У всіх жіночих печалях і сподіваннях прийнято благати її про порятунок, розради і допомоги. Сподіваючись на відповідну любов того, хто вам милий, або коли є бажання благати про зустріч зі своїм судженим, піднесіть своє серце в молитвах до Приснодіві Марії. Тільки їй під силу дати вам надію знайти щастя.

Найсильнішими церковними святами для молитов на обопільну любов і знаходження свого щастя вважаються:

  • День Святої Трійці – завжди дівчата в цей день йшли до церкви і молилися Богу про дарування їм відповідних почуттів юнаки.
  • Благовіщення Приснодіви Марії – в день сповіщення Діви Марії Святим Духом про те, що бути їй матір’ю Сина Божого, прийнято благати про дарування милості всякого жіночого щастя.
  • Покрова Пресвятої Богородиці – традиційно в цей день дівчата просили заступництва у Богородиці, просячи гарного заміжжя.
  • Всі дні, присвячені святим заступникам сім’ї і закоханих, – щира і сильна прохання до них обов’язково виконується.

Молитва в ці дні матиме дуже сильну владу і дасть вам набуття щастя, надію на зустріч з бажаною людиною. Якщо ви будете щирі в своїх молитвах, то Богородиця не залишить вас милістю своєю. Все, що може попросити натомість Сила Небесна, – це щиру віру до Бога і ревні молитви. Пам’ятайте, що дорога до храму повинна вас вести не тільки під час власних прохань і побажань, але і в дні церковної служби, щоб виказати повагу Всевишньому.

Ритуал перед ликом Богородиці «Утамуй мої печалі» дає закоханим набуття своєї мрії

Будь-яка Правослвная дівчина, щоб здобути милість у Приснодіви в заступництві справ любовних, повинна, перш за все, бути завзята в молитві. Віддаючи їм час вранці або ввечері, ви можете просити про виконання своїх бажань.

Коли ваше серце з завмиранням згадує якогось молодого чоловіка, і ви хочете домогтися від нього взаємності, то придбайте в церковній лавці ікону Богородиці «Утамуй мої печалі». Вона має велику чудовою силою зцілювати, давати добро і наділяти людей щастям. Перед нею прийнято молитися молодим дів для здійснення мрій і набуття відповідної любові. Просіть про чудесну зустрічі з тим, про кого мрієте, і ви обов’язково отримаєте щастя.

Молитви до Пресвятої Богородиці перед Її іконою, іменованої «Утамуй мої печалі»

Молитва перед іконою «Утамуй мої печалі» носить символічний характер благання про дарування звільнення від усіляких печалей людських. Триразово прочитавши молитву, піднесіть свої бажання, назвіть ім’я тієї людини, хто вам милий, і просите про милість на ваші взаємні почуття.

Підкріпити свої старання можна прочитанням Псалтиря. Адже сила псалмів неймовірно чудесна. Зі скількох бід виручила вона людїй, та скільки життів вберегла від страждань. Так що допомога в справах серцевих обов’язково не змусить себе чекати. Ніякі змови магічні не зрівняються по силі з псалмами Давида.

  • Псалом 116 – дасть взаємне почуття обом, зробивши їх щасливою парою. Благословить милістю Божою, давши світле почуття в душі обох.
  • Псалом 45 – допоможе тим молодим людям, що створені одне для одного, але мають перешкоду на возз’єднання. Моліться, і Божа благодать обов’язково з’єднає вас.

Однак пам’ятайте, що молитва не дає задоволення примх, тільки щирі почуття можуть отримати благословення у відповідь любові. Грати з почуттями можуть змови, але ніяк не молитви. Божа сила не ламає долю, вона її творить.

Ритуал прохання про взаємні почуття з коханим

Найчастіше дівчата набагато емоційніше молодих людей, і страждати від неподілених почуттів їм доводиться більше. Але чоловіки, насправді, теж можуть страждати по нерозділеного кохання або бути вкрай невпевненими в почуттях своєї коханої. Цей ритуал набагато сильніше, ніж змови, здатний з’єднати серця, привернути увагу до того, хто закоханий.

Перед його початком оргакові, як всякий старанний християнин, сповідайтеся і пройдіть таїнство причастя, адже тільки світлою і безгрішною душі пристало просити виконання своїх бажань. Не забувайте про покірність і смиренність духу свого перед Господом, і тільки потім насмілюється на свої прохання.

Придбайте ікони тих святих, чиїми іменами нарекли вас і того, чию любов жадаєте. Пам’ятайте, що мирське ім’я може бути іншим, відмінним від того, яким хрестили по святцях.

  • Перед тим, як підіймете молитву своїм іменним покровителям, закликають триразово милість Духа Святого і читають «Отче Наш».
  • Потім підносять подячні молитви відповідно до кожного іменним святому, просячи у них благословити вашу зустріч і створення взаємного почуття з людиною вашої мрії.

Молитва до Святого Духа

Молитися, щоб привернути до себе виконання своєї мрії, необхідно і вранці, і ввечері. Це створить сильне енергетичне поле, здатне вкласти в серце тієї людини, про який моліть, даний любовне почуття. Таку ж дію створюють магічні змови, вселяючи в розум обох загальне почуття і тяжіння душ. Але, на відміну від чаклунства, на вас не залишається демонічної друку. Господь створює виключно світлі і безгрішні почуття, за які не доведеться розплачуватися.

Не всі відносини закоханих будуть наділені милістю і заступництвом Всевишнього

Православною Церквою всіляко вітаються світлі, чисті стосунки любові двох людей, побудованих на взаємній взаємне почуття. Однак, на чільне завжди ставиться любов і шанування до Господа Бога. Виключним благословенням можуть користуватися тільки ті закохані пари, що шанують закони Божі і не порушують даний світопорядок.

Людям велено просити в своїх молитвах те, що їм необхідно для щастя, в тому числі і молити Бога про зустріч зі своєю половинки. але есть категорії, що підпадають під Господнє осуд, а ті їх запитали союзи будуть богопротивні, бо підуть наперекір Божій волі.

засуджуються:

  • Розлучення. Виняток становлять лише ті випадки, коли один із подружжя безплідний – бо в дітях закладено весь сенс подальшого життя на землі. Не можна благати про з’єднання з тим, хто вже в шлюбі.
  • Гомосексуалізм. Содомія всіляко засуджується Богом і Християнською Церквою, бо є гріх. Такі відносини відкидають головний принцип світопорядку, не даючи можливості обзавестися потомством. Такі почуття – тупикова гілка розвитку людської любові.
  • Серйозний тілесний недуга одного або обох подружжя. Господь милостивий і намагається давати рабам своїм випробувань рівно стільки, скільки зможуть винести. Якщо він не вбачає в них необхідності, то залишиться глухий до благань закоханого.
  • Застосування чаклунства, змови і ритуали магії, якщо такі задіяні, засуджуються Всевишнім, такий союз богопротівен.