Молитва Миколі Чудотворцю змінює долю

Життя людини – найвищий дар Всевишнього. Те, що нам Господь дає в випробуваннях – Його великий задум і наш хрест. Однак іноді трапляється, що на долю людини випадає смутку надміру – нещастя у всіх справах доводять до зневіри або навіть суїциду. Впадати в такий стан – тяжкий гріх, бо легкою здобиччю бісів стає душа. Молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю, здатна прибрати нещастя зі шляху, дати здійснення бажань і повернути радість життя.

  • Віддаючи свою душу смутку, ми відчиняємо її для демонів, які прагнуть посварити нас з Господом. Якщо кому дорога життєва стала тягарем, і він сварився той намірився проти Отця Небесного, то це вірна ознака роботи бісівської, що веде ваше серце на сторону зла. Щоб повернути Бога в своє серце, ревно моліть Святий Дух і Божих угодників дати зцілення і силу змінити долю на краще. В руках Божого проведення все влаштувати – тільки моліть Його ревно всім серцем врятувати вас від самотності і смутку. (Преп. Митрополит Іверський Фотій)

Причини випробувань і нещасть в долі людської

В руках Всевишнього влаштувати все так, щоб земний шлях людини стала іспитом для вічного життя. Кожен з нас повинен показати свою готовність пройти Брамою Раю, зробивши свою душу вмістилищем Святого Духа, яко того вимагає Отець наш Небесний. Але буває, що душа стала заручником чужих або своїх мимовільних гріхів і на її долю випало нещастя відпрацьовувати ті гріхи.

Часом люди задаються питанням: Боже, я вірний тобі, чи не грішу і виконую дані мною обітниці, що ж штовхає тебе відчувати мою долю нескінченною низкою неприємностей і самотності? А причина може критися в тому злі, що творили предки, прирікаючи вашу долю страждати, відпрацьовуючи нескінченні сльози своїх жертв.

  1. Наявність в роду вбивць і душогубів.
  2. Аборти і дітовбивства.
  3. Згадка імені Бога в прокльонах і лихослів’ї.
  4. Зв’язок предків з чаклунами і магами.
  5. Чаклунство, яке привело до проблем багатьох людей.
  6. Прокляття на адресу іншої людини.
  7. Жорстоке і несправедливе зраду коханого.
  8. Руйнування чужої любові і злодійство коханого чоловіка у законної дружини.
  9. Страшні злидні, побічно що призвели до багатьох померлим.

Неможливість повернути жертвам відплату, відкуп сповна, призводить до того, що нащадки до семи колін змушені своєї нелегкою долею відпрацьовувати чужу жорстокість і дурість. Постраждалі молять Всевишнього про покарання супостата, і Господь їм дослухається, вилучаючи борги з родичів.

Покалічена доля: як повернути щастя

Відпрацьовуючи своєї долею чужі гріхи, людина отримує в покарання за них жорстокі страждання. Зустрічається, що він немов загруз в павутині зла, яка тримає його і не відпускає, гризучи і ламаючи життя. Перебуваючи в постійних проблемах, людина шукає можливість згорнути в кращу сторону, бореться, але кінця і краю випробувань не видно.

  • Нескінченна низка хвороб хронічного характеру.
  • Неможливість завести близьких друзів – проблема відчуженості і самотності.
  • Провини коханої людини приносять біль і душевні терзання.
  • Дошкуляють злодії і шахраї, які, немов демони, переслідують в житті.
  • Хронічне невезіння в усьому, що випадає на ваше життя.
  • Поколіннями повторюються однакові проблеми.

Це той неповний перелік, що можливо скласти з розповідей нещасну людину, земний шлях якого сповнений незаслуженого їм горя. Але є панацея, яка може дати край стражданням – повернути коханого, зцілити здоров’я і закрити вашу зв’язок з чужими злиднями. Це молитва, яка зраджує долю – сильна, світла, що закликає всіх Ангелів і Архангелів вблагати Господа дарувати вам в житті прощення і полегшити земний шлях. Святий Угодник, добрий Миколай Чудотворець, встане на коліна перед Господом, почувши ваш голос кричущий. Якщо ви всім серцем ублагаєте його дарувати прощення і повернути вам благословення Сили Небесної, то ваше життя знайде щастя на шляху земному.

Сильна молитва для зміни долі

Заздалегідь потрібно попередити, що ця сильна молитва не є предмет для ігор. Наважуючись вдатися до кардинальних змін у своєму житті, переконайтеся – чи настільки вас здолали проблеми хвороб, самотності і випробувань, що потрібно повна зміна долі. Часом людина схильна перебільшувати тяжкість негараздів – втративши кохану, можливо зустріти іншого, або потрапивши в одну халепу, не потрапити в більшу. Перш ніж читати молитву, переступаючи до обряду, зважте добре – чи варто міняти долю, зіткнувшись з деякою часткою неприємностей. Після ритуалу вже буде не повернути колишнього буття!

Важливо! Спочатку випросіть благословення у духовного наставника і парафіяльного священика в вашому храмі. Він зможе дати відповідь на завдання, яка стала наріжною у вашій долі, якщо ви розповісте свою історію печалей.

Микола Угодник – надія і порятунок всякому сумувати

Якщо ваш духовний отче не став опиратися і відмовляти від прохання дати розраду вашим прикрощів і змінити нещасну долю, тоді приготуйтеся старанно винести наступні випробування. Молитва Миколі Чудотворцю, що змінює долю – це обов’язкова послідовність кроків, яка повинна бути виконана неухильно.

  • Спочатку всякого церковного обряду потрібно очистити серце від гріхів, щоб душа змогла сповна вмістити в себе всю Божу милість – сповідатися і причаститися.
  • Попереду у вас 40 днів не тільки молитовних чувань, а й суворого посту. Нічого з скоромної їжі вам не можна підносити до рота.
  • Категорично заборонено вдаватися до плотських утіх і розвагам, бо це все богопротивне.
  • Вживати спиртне і дурманне зілля – є гріх. Не можна читати звернення до Силам Небесним, наситивши тіло диявольськими соками. Бо не буде почута навіть найсильніша молитва з вуст, що вживають бісівської дурман.

Опис ритуалу зміни долі

Наступні 40 днів, щоранку приступають до молитви Чудотворцю Миколи Угодника. Вступаючи в обряд, кожен день просять Господа пробачити всі гріхи ваших предків і заспокоїти їх грішні душі зі світом.

  • Щодня, все 40 днів, у ікони Чудотворця Миколая повинна горіти запалена лампада.
  • Ікону слід купити в церковній лавці, бо образ повинен бути відданий християнським православним обрядом освячення.
  • Обряд починають читати з канонічного «Символу Віри» (його текст можна знайти в молитовнику).
  • Другий читається молитва за упокій всіх померлих родичів, щоб повернути їм спокій і всепрощення від будь-яких гріхів, що мучать їх душі.
  • Якщо образа на кохану людину застилає серце ненавистю – вибачте йому і вам Бог простить.
  • Потім настає час читати акафіст Святому Миколаю Угодника для зміни долі. Промовляючи текст молитви, будьте щирими в спілкуванні з Богом, бо тільки по вірі дасться.
  • Кожен день доповнюйте молебень читанням Псалма 100. У ньому Давид описує людини, яка досягла вибачення і просвітлення Божого.

Обряд зміни долі допоможе почати ваш земний шлях з чистого аркуша, і ваша доля зміниться – перед вами будуть відкриті нові шляхи для здобуття щастя. Зустрівши чи на своєму шляху улюбленого, позбувшись чи від хвороб – щоразу дякуйте Святі Небеса про допомогу. Невпинно славте Творця за позбавлення від печалей і страждань.

Молитва Миколі Чудотворцю

На закінчення

Самостійно випробувавши гіркоту нелегкої долі, що була послана вам за чужі гріхи, пам’ятайте – ваші вчинки стануть запорукою того, як влаштується доля кровних нащадків. Бо зло, яке чиниться руками одних, стає причиною спокутування здоров’ям і нещастями для інших. Часом до сьомого коліна страждають невинні жертви чужих гріхів.

Слід думати над своїми справами, щоб не стати причиною проблем улюбленого чада або близького родича. Адже ті, кому ви створили нещастя, будуть благати Творця про спокуту, а він вимушено пошле їх на тих, хто буде вам найбільш доріг.