Молитва перед іспитом дає реальну допомогу і успіхи

Шкільна, студентська пора – одна з найцікавіших і насичених в житті людини. Це найскладніший період для тих, хто вчиться, прогресує, вбирає знання. Нові теми, предмети, іспити часом викликають величезні труднощі і перевантаження. Але є прекрасний засіб, що дісталася нам від предків, – молитва і змова на навчання. Якщо їх читати перед уроком або здачею іспитів, то пробуджуються ваші приховані можливості, акумулюється допомогу альтернативних сил, набувається впевненість і спокій, яких часом так бракує молодим.

Допомога Небесних Сил учням

Молодість, студентство – часи, наповнені романтикою і подіями. Це пора, коли дитина переживає масу емоцій в житті, а сам процес навчання або іспиту взагалі рідко кому дається легко. Іншим заважає невміння сконцентрувати себе в потрібному напрямку, а кому-то внутрішні страхи та переживання заважають здати те, що вивчено на «відмінно». Чимало й тих, кому нові знання взагалі насилу даються, а щоб зрозуміти і вивчити матеріал, йде маса часу.

Немає таких проблем, які не під силу вирішити Господу. Він той, хто створив цей тлінний світ, людей, і дав знання. Звертаючись до Всевишнього і Його угодників, можна в будь-який плутанини або проблеми отримати благодать і допомога.

  • Молитвою можна домогтися повного заспокоєння і впевненості перед іспитом, якщо долає нервовий зрив і боязнь не здати складну дисципліну. Всевишній руками Ангела-Хранителя наставить вас на шлях успіху.
  • Складнощі з заняттями підуть в минуле, якщо вранці читати молитви для полегшення навчання. Молитвою можна не тільки заспокоїти себе, але і отримати реальну допомогу Небесних Заступників в нелегкій праці пізнання.
  • Матері, стурбованої успішністю сина або дочки, можна вдатися до батьківської молитви про допомогу дітям у навчанні. Звичайно, материнське серце не здатне байдуже дивитися на те, як чадо мається в науці, а вихід досить простий – моліться за дітей і їх удачу в навчанні, віддайте все на волю Господа.
  • Особливо молитви необхідні напередодні вирішальних іспитів або перед отриманням диплома. Тут потрібно залучити особливі сили, щоб вони вплинули на викладача – умилостивили його душу і викликали симпатію до персони здає, поліпшивши шанси на хорошу оцінку. Молитвою можна нівелювати особистісний фактор викладача, що має можливість впливати на ваше оцінювання.

Звичайно, не піддається сумніву те, що не тільки везіння, а й намагання дитини сприяють його навчанні. Але якщо є шанс скористатися допомогою молитви, то чому не обернути її на благо собі. Тієї ж матері майбутнє свого дитя небайдуже – звернення до допомоги Господа тільки поліпшить успішність сина або дочки, і не потрібно буде проводитися в заворушеннях.

Ангел-Хранитель завжди приходить на допомогу тому, хто просить

Одним з постійних покровителів нашого земного шляху є Ангел-Хранитель. Він дається будь-якій людині після таїнства хрещення. Лише тільки скаже священик слова молитви «Символ Віри», а хресний батько їх повторить, немовля отримує незримого земного поводиря, який завжди допоможе в труднощах.

  • Молитву про допомогу, звертаючись до вашого Ангелу, потрібно читати перед будь-яким важливою подією – іспитом, контрольної, тестом.
  • Рівно о той момент, коли входите в аудиторію, переступаючи через поріг, просите Небесного Покровителя про успішну здачу або проходженні випробування.
  • Змова на навчання, який закликає Ангела в помічники, полегшить процес засвоєння інформаційного обсягу, активізує ваші розумові здібності.
  • Ця молитва буде цікава будь-турботливої ??матері школяра. Навчіть недбайливого сина або дочку дотримуватися повагу до Ангелу-Хранителю і побачите, як досить скоро ваше чадо порадує вас успіхами.

Звернення до свого Ангела можна написати на листку паперу і вкласти в кишеню, ідучи на важливий урок або тестування. У момент, коли вас спіткає складність, пам’ятайте, що незримий Хранитель завжди поруч і допоможе здати складні дисципліни.

«Всевишній Ангелі, даний мені Господом, пошли благодать Духа Святого. О, добрий Хранитель, даруй і зміцни мене мої душевні сили, полегшу шлях пізнання і вчення, щоб бути мені вірною опорою Господу і гідним слави своєї Вітчизни. Сприяй здачі і успішному проходженню моїх випробувань, приборкай характер викладацький, щоб милував мене своїм поблажливістю, а не карав суворо за упущення. Амінь! »

Святий Миколай – покровитель школярів і студентів

Миколі Чудотворцю зазвичай молять у вирішенні складних проблем. Найчастіше до його допомоги вдаються батьки, щоб напоумив дитя і наставив на шлях істини. Іноді звернення матері до Господнім покровителя має набагато більший успіх, ніж нервова лайка або залякування недбайливого сина або дочки, які втратили інтерес до навчання.

  • Відправляючи чадо в школу, читайте йому вслід молитву Чудотворцю Миколаю, щоб полегшив він тернистий шлях освіти.
  • Якщо ваше дитя стоїть на порозі важливого іспиту, від успішності якого залежить подальше його майбутнє, то йдіть за допомогою в храм Божий. Поставте три свічки за здоров’я у ікон Ісуса Христа Сина Божого, Богородиці і перед іконою Миколи Чудотворця.
  • Щоб чадо наставити на шлях старанної навчання, розмістіть в його кімнаті ікону Миколи Угодника. Він своїм пильним заступництвом буде стежити, щоб недбайливе чадо не ухиляється від старання і старанності, побачить там, де батьківське око сліпо.

«Святий угоднику, милостивий Микола! Наділи чадо моє старанням і розумінням, приборкай його витівки і дурості. О, благочинний чудотворче, проведи дитино шляхом легким, захистивши від тернів і падінь. Нехай його буйна голова молодецька осягає науку завзято, та дорослішає швидко. Даруй йому старанність і старання, швидкий розум і жваву пам’ять. Відведи лихоимцев та недругів, щоб не звертав зі шляху праведного, тобою благословенного. Уклінно молю тебе, чудотворче, що не зречися нас, заступництву над нами, бо твоєї владою привести Раба Божого до віри Господньої і розумінню праведності. Побач помилки і вади, дай розуміння виправити їх або обійти, що не спіткнувшись об каміння гріховні. Амінь ».

Допомога від хвилювання і потрясіння

Один з найважливіших моментів, з яким складно впоратися в навчанні, – це хвилювання. Часто так трапляється, що дитя опановує науку легко, знання не викликають особливих труднощів, а ось в найважливіший момент, будь то ЄДІ або контрольна, не вдається впоратися з натовпу хвилюванням і нервової гарячкою. Звертайтеся по допомогу до Господа. Лише молитвою можна пізнати заспокоєння, щоб не терзали душу біси сумніви.

  • Диявол не дрімає, всяка невпевненість в собі і своїх здібностях – це його витівки, щоб принизити вас у власних очах. Молитвою ви вижене зерна сумніву, посіяні бісами, з серця свого.
  • Звертаючись за допомогою Сина Божого Ісуса Христа, не дозволяйте сумніву з’їдає вашу віру.
  • Прочитайте молитву на ніч, перед важливим випробуванням, контрольної, і Господь побачить старання ваші, не залишить своєю опікою чадо християнське.
  • Коли відчуваєте хвилювання, входячи в екзаменаційну аудиторію, то прочитайте тричі молитовні слова, тоді знайдете внутрішнє умиротворення і впевненість в собі.
  • Чи відчуваєте на собі суворий погляд екзаменатора – прочитайте нескладну молитву, Господь пом’якшити його суворість в ставленні до вас.

Пам’ятайте! Після того, як учень прекрасно здав предмет, потрібно далі славити Ім’я Господа і старанною молитвою радувати Всевишнього. Кожен іспит – це лише етап у вашому житті. Щоб заручитися підтримкою Творця на майбутнє, не забувайте в молитвах підносити Йому похвалу. Тоді наступне своє випробування пройдете легко і невимушено, Господь не залишає опікою вірних слуг.

«О, Пресвятий сина Божий, посланий на хрест страждати за гріхи наші! Побач свою молитву і заспокой душу від мук. Дай пройти шлях тяжких випробувань і не впасти в безсиллі від страху до них. Ісусе Христе, тебе благаю, заспокой трепет і сумніви, дай мені впевненості і фортеці в своїм серці. Амінь ».