Молитва щоб не звільнили з роботи

У той нелегкий час, коли загострюються проблеми у роботодавців, звичайно ж, з’являються проблеми і у найманих працівників. Особливо вибиває з колії страх втратити роботу. До всього, в такі періоди дуже зростає конкуренція людей на ринку праці.

Щоб встояти, витримати ту скороминущу бурю, що з часом пройде, потрібна витримка і вміння зберігати спокій. Не зайвим буде посилити свої старання на трудовій ниві. Але важливо в таке період згадати, що є Творець, який створив наш світ, і лише йому під силу тримати цей світ під контролем. Зверніть свої сподівання до Всевишнього, віддайте Йому хвалу в своїх молитвах, пустіть Господа в ваше серце і він обов’язково протягне вам свої долоні для допомоги.

Абсолютно будь-яка проблема людини підвладна Богу, і якщо вже ви потрапили у важку ситуацію, що загрожує вам скороченням, звільненням або чимось подібним, то є маса способів, які зарекомендували себе з позитивного боку. Ритуали і молитви здатні закрити вас від злих нападок недоброзичливців, забрати з-під гніву начальника, підвищити вашу оцінку як працівника і ще багато іншого, щоб уберегти вас від звільнення.

Звичайно, можна схопити першу-ліпшу молитву і чекати, що вона зробить моментальний ефект, як це робить фокусник. Але варто зрозуміти відразу, що Господь не тільки всемогутній, але і всевидюще, і щоб сподіватися на його швидкий відгук, нам необхідно самим докласти спочатку зусилля. Пам’ятайте – за вас вашу дорогу до храму ніхто не пройде! Спочатку ви повинні пройти стежкою до Господа, показати йому фортеця віри своєї, а потім вже у нього просити захисту від того, щоб вас не звільнили.

Захиститися від звільнення можна щирою молитвою

Всякі випробування на нашу голову випадають тільки для того, щоб ми навчилися їм протистояти, стали сильніше. Не буває складних ситуацій, що не мають кінця. Але сили їх пережити дає нам Всевишній. Тільки йому можна довірити свою долю в тяжкі часи і на нього покластися, просячи помощі і покровительства. Від нас же йому абсолютно нічого не треба, ні дарів, ні матеріальних підношень.

Нашої платою за його милість може бути тільки наша ревна віра в нього і щоденна молитва з вдячністю за порятунок від бід і злих людей. Просити допомоги, щоб не звільнили і не позбавили шматка хліба, потрібно теж у Всевишнього, тільки спочатку покажіть свою християнську приналежність – підіть в храм, тоді Господь заступиться, бо буде в вас бачити старання.

  • Будь-ритуал починають з сповіді і таїнства причастя. Бо тільки так ваша душа буде звільненій від тяжкості попередніх гріхів. Таким чином, отримавши прощення і прийнявши в себе Тіло Господнє у вигляді причастя, ви зможете просити виконання своїх бажань і захисту від злих часів.

Коли йде боротьба за робоче місце, то, крім того, щоб не звільнили з самої роботи, необхідно також ще і оберігатися від пліткарів і недоброзичливців, щоб не стати їх жертвою, адже конкуренція здатна псувати людей. У таких випадках молитва повинна стати вашим оберегом і від злих людей, і від волі начальства, м’яко впливаючи на їх задуми. Буде краще, якщо ви не тільки по неділях станете відвідувати службу в храмі, а й на роботі будете читати молитви.

Всякий раз, коли обстановка буде загострюватися і ви станете мимоволі відчувати інтригу проти вас, або ситуація буде критичною, головне – не втрачайте самовладання, зберігайте спокій, не відповідайте на випади. Звертайте свої сподівання і прохання до Бога в молитві.

Молитва, що захищає від інтриг на роботі

Цією молитвою можна надавати сильний вплив на керівництво. До того ж, якщо ви не потрапите на виверти конкурентів вивести вас із себе, щоб представити вас в невигідному світлі перед начальником, а будете поглинені в молитву, то ваш конкурент сам швидше потрапить в свої ж пастки.

Перед тим, як йти на роботу, з ранку читайте молитву на удачу, вона стане вашим захистом. Ця молитва – спадщина Оптинський старців, котрі відзначилися смиренням духу свого в житті земному і стали спадкоємцями милості Божої після смерті. З неї починають свій день, і тоді ніякі проблеми не стануть перешкодою на вашому життєвому шляху.

Молитва останніх Оптинського старців на початок дня

Просіть захисту і розтрощення своїх бід у Архангела Михайла

коли сгущаются хмари неприємностей і вам загрожує проблема скорочення, то в такій ситуації можна просити допомоги і покровительства у Архангела Михайла. Недарма в православній традиції його ще називають Архістратигом, найголовнішим Ангелом сили небаченої. Йому під силу вас уберегти від усіх проблем і йому ж моляться, щоб не звільнили з роботи і не позбавили надії на завтрашній день.

Молитва Архангела Михаїла, яка оберігає по роботі

Перепишіть молитву і носите з собою, кожен раз, коли виникає напружена ситуація на роботі або начальство не в дусі, – читайте триразово і Архангел дасть вам свій захист, відведе проблеми. Пам’ятайте, що від усіх страшних потрясінь тільки Господь і його Угодники своєю силою святий можуть бути порятунком.

Обереги та сила релігійних символів

У гонитві за модою багатьма незаслужено ігнорується носіння ладанок і натільних хрестиків. Це ті символи віри православної, що мають нищівну силу проти диявольських підступів. Вони наче створюють ауру, що захищає нашу душу і тіло благословенням Божим.

натільний Хрестик

Він обов’язково повинен бути освящён. Неприпустимо носіння золотого хреста, бо золото є метал диявольського приваблювання. Золото символізує спрагу наживи і гордині, любові до себе, що перевищує любов до Бога. Носіння золотого хрестика допустимо лише для священнослужителів. Для мирського людини краще проявити лагідність і скромність перед Всевишнім, одягаючи хрестик зі звичайного недорогого металу. Найсильнішою захистом мають натільні хрестики, отримані ще при хрещенні, в них накопичена дуже сильна енергетика, що захищає свого господаря.

ладанка

Щоб вас не звільнили, защітіте себе від злих людей, пліткарів, від немилості начальства, носячи на собі ладанку з образом Богородиці «Семистрільна». Її дія дивно – вона немов зачаровує всяке зло, спрямоване проти вас. Також ладанки здатні посилювати дію молитов. Загальний позитивний ефект приносять ладанки з образом Ангела-хранителя.

ікони

Найсильнішою захистом від злих людей служать ікони. Святі образи наділені неймовірними здібностями, які оберігають нас від зла і відводять всякі біди і нещастя. Щоб уникнути звільнення і неприємностей, пов’язаних з робочим місцем, слід підносити молитву образу «Архистратига Михаїла» і святим ликів Богородиці «Семистрільна» або «Казанська».

Псалтир в допомогу і повчання православному християнинові

Незайвим буде у вільний час, коли ніхто не зможе перешкодити вашим думкам і діянь, читати Псалтир. Його сила відома, як та, що позбавляє від багатьох проблем. Не виняток і така біда, коли є загроза втрати робочого місця. Псалми можна читати як вранці спочатку складного дня, так і в будь-який інший час, навіть перебуваючи на робочому місці.

  • Псалом 3 – несе позбавлення від несправедливості і злоби. Він допоможе вам сховатися від мирських проблем, щоб вони пройшли вас стороною.
  • Псалом 38 – допоможе зберегти за вами робоче місце, пом’якшити серце начальника і показавши ваші гідності перед ним.

Пам’ятайте, що милість Господа можна вимолити, просячи виключно добро. Неможливо домогтися благословення Божого, задумуючи зло і проклинаючи своїх кривдників. Будучи людиною зі світлими помислами та молячись про допомогу, але не про покарання, ви отримаєте те, чого прагнете.

Щоб отримати заступництво Всевишнього, зберегти робоче місце і примножити досягнення в житті, не тримайте на своїх кривдників і начальство прихованою зло. Камінь під серцем лягає важким тягарем на вашу душу і тягне її в диявольські обійми. Розлючений чоловік з легкістю потрапляє в павутину, розставлену демонами зла.

Зате, якщо ви попросите Всевишнього про помилування ваших кривдників і дарування їм відпущення гріхів, ваша душа залишиться світлою. Людям з чистим серцем Господь дає милість свою і підказки, відвівши від них зло і неприємності, бо лише добро здатне здобути у нього повагу. А інтригани і пліткарі, навпаки, отримують від нього покарання, як в цьому земному житті, так і обтяжують свою совість і душу, втрачаючи надію на Царство Небесне.

  • Живі молитви від неприємностей і сварок на роботі

  • Молитви Святої Силі Небесної щоб на роботі все …

  • Перевірені змови на успіх в роботі і визнання …

  • Зліт кар’єри і бажана робота за допомогою простих …